Onderzoek nachtmerries

Levend begraven worden, je grote liefde verliezen of naakt een presentatie geven voor al je collega’s: in nachtmerries kunnen de meest verschrikkelijke -of ongemakkelijke- dingen gebeuren. Naar schatting heeft ongeveer een half miljoen Nederlanders last van nachtmerries. Goed nieuws: nachtmerries zijn goed te behandelen, en de Universiteit van Amsterdam zoekt mensen die gratis zo’n behandeling willen volgen.

In dit onderzoek gaat de Universiteit van Amsterdam bekijken in hoeverre deze behandeling ook succesvol online aangeboden kan worden. Voordat u beslist of u mee wilt doen, is het verstandig om goed te lezen wat het onderzoek precies inhoudt. Via de link onderaan deze tekst kunt u alle informatie over het onderzoek vinden.

Als u geïnteresseerd bent in het onderzoek en de online behandeling tegen nachtmerries, kunt u zich inschrijven via onderstaande link. Via deze link komt u terecht bij een vragenlijst om te bepalen of onze behandeling mogelijk geschikt is voor u. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20-25 minuten en is geheel vrijwillig. Als u nu toestemming geeft kunt u die altijd op een later tijdstip terugtrekken.